Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z cegłą u nogi Team Beton
451 mid Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nozicska met een snelle inworp. Zych is nu in balbezit. Zych passt de bal zonder na te denken. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira haalt uit met een fantastische trap. Paal! Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 1:0

9e minuut.
Radacz rent richting de bal. Nozicska rent richting de bal. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 2:0

14e minuut.
Łopata is nu in balbezit. Neubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ... Fronczewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska met een sublieme pass. Neubeck met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Zych verovert de bal door een tackle van achteren. Zych speelt de bal door. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 3:0

40e minuut.
Klungelig pakt Radacz de bal. Nozicska speelt de bal door. Bzdęga is nu in balbezit. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 46%, Team Beton 54%.
Z cegłą u nogi - Team Beton 4:0

57e minuut.
Nozicska verovert de bal door een tackle van achteren. Nozicska geeft een hoge lob. Daar is Bzdęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zych verovert de bal door een tackle van achteren. Zych passt de bal in één keer door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira draait met de bal, schiet en ... Lincz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kuska geeft een hoge lob. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey probeert naar een medespeler te passen. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 4:1

72e minuut.
Nozicska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zych kan de bal niet met de borst controleren. Zych probeert naar een medespeler te passen. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ... Lincz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zych is nu in balbezit. Zych met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 5:1

79e minuut.
Zych passt de bal in één keer door. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga onderschept slim de pass. Zych onderschept slim de pass. Zych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Raccaro speelt de bal door. Zych rent richting de bal. Zych passt de bal in één keer door. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z cegłą u nogi - Team Beton 6:1

83e minuut.
Daar is Szmatiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozicska is nu in balbezit. Nozicska passt de bal zonder na te denken. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nozicska passt de bal met de wreef. Figueira rent richting de bal. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira onderschept slim de pass. Figueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z cegłą u nogi 28%, Team Beton 72%.
Z cegłą u nogi - Team Beton 6:1