Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OBEKA CdF KS KROSNO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
adequate Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroróg speelt de bal door. Dragon heeft problemen om de bal te vangen. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Ostroróg rent richting de bal. Ostroróg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grom geeft een hoge lob. Stefanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroróg haalt uit met een fantastische trap. Powałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OBEKA CdF - KS KROSNO 1:0

15e minuut.
Kieszczyński speelt de bal door. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal in één keer door. Ostroróg rent richting de bal. Ostroróg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Molka de bal onder controle te krijgen. Hadaś is nu in balbezit. Hadaś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kieszczyński is nu in balbezit. Byrdziak onderschept slim de pass. Byrdziak met een sublieme pass. Ostroróg is nu in balbezit. Ostroróg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Powałka met een harde bal richting middenveld. Malec kopt de bal weg. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hadaś onderschept slim de pass. Wałkarz rent richting de bal. Hadaś probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dragon rent richting de bal. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz speelt de bal door. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroróg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kołodziejek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byrdziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Dragon de bal. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz passt de bal met de wreef. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroróg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBEKA CdF 47%, KS KROSNO 53%.
OBEKA CdF - KS KROSNO 1:0

47e minuut.
Ipnar geeft een hoge lob. Inworp. Malec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal in één keer door. Ostroróg rent richting de bal. Ostroróg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ipnar de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dragon rent richting de bal. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon begaat een overtreding. Wałkarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wałkarz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Trochowski passt de bal zonder na te denken. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek passt de bal met de wreef. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stefanowicz geeft een hoge lob. Namysłowski rent richting de bal. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OBEKA CdF - KS KROSNO 1:1

79e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Ostroróg rent richting de bal. Ostroróg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Molka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dragon rent richting de bal. Dragon geeft een lange en hoge pass. Daar is Swadźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBEKA CdF 51%, KS KROSNO 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OBEKA CdF - KS KROSNO 1:1