Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miejscowe Wiatrak Krasocin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk passt de bal in één keer door. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała schiet op doel. Kondzioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miejscowe - Wiatrak Krasocin 0:1

21e minuut.
Moskała geeft een hoge lob. Daar is Pomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymkowski rent richting de bal. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Opałka passt de bal zonder na te denken. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik geeft de bal voor. Pomorski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miejscowe - Wiatrak Krasocin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miejscowe 37%, Wiatrak Krasocin 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miejscowe - Wiatrak Krasocin 1:1

64e minuut.
Drapała geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrzycki met een snelle inworp. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Perzanowski passt de bal in één keer door. Majcherczyk is nu in balbezit. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pilarz geeft de bal voor. Daar is Moskała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczygielski. Szczygielski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Stępkowski de bal. Majcherczyk rent richting de bal. Stępkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Stępkowski krijgt een gele kaart. Majcherczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Socha met een snel genomen vrije trap. Kondzioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miejscowe 32%, Wiatrak Krasocin 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miejscowe - Wiatrak Krasocin 1:1