Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiatrak Krasocin Miejscowe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Majcherczyk passt de bal met de wreef. Bandach probeert naar een medespeler te passen. Majcherczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskała is nu in balbezit. Moskała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondzioł met een sublieme pass. Socha kopt de bal weg. Klungelig pakt Beta de bal. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moskała rent richting de bal. Moskała passt de bal in één keer door. Mowlik probeert naar een medespeler te passen. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Perzanowski kopt de bal weg. Beta is nu in balbezit. Moskała verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiatrak Krasocin 58%, Miejscowe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiatrak Krasocin - Miejscowe 0:0

46e minuut.
Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk begaat een overtreding. Opałka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beta met een snel genomen vrije trap. Boniecki rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik geeft de bal voor. Rogóż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kącki rent richting de bal. Kącki geeft de bal voor. Moskała heeft problemen om de bal te vangen. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moskała is nu in balbezit. Opałka rent richting de bal. Moskała verovert de bal door een tackle van achteren. Moskała schiet op doel. Kondzioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiatrak Krasocin - Miejscowe 1:0

58e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach passt de bal in één keer door. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała is nu in balbezit. Moskała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała verovert de bal door een tackle van achteren. Moskała met een sublieme pass. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski draait met de bal, schiet en ... Rogóż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Mowlik speelt de bal door. Kącki speelt de bal door. Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiatrak Krasocin 45%, Miejscowe 55%.
Wiatrak Krasocin - Miejscowe 1:0