Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twerkerzy Team Beton
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Quebrado geeft de bal voor. Emődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emődi passt de bal met de wreef. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Madsen is nu in balbezit. Łopata onderschept slim de pass. Łopata passt de bal met de wreef. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Team Beton 0:1

21e minuut.
Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kubot de bal. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dehnstein passt de bal in één keer door. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado met een sublieme pass. Emődi is nu in balbezit. Emődi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Radacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quebrado rent richting de bal. Quebrado passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Kałwa geeft de bal voor. Inworp. Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quebrado geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Güneşdoğan onderschept slim de pass. Łopata onderschept slim de pass. Łopata passt de bal zonder na te denken. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk schiet op doel. Zola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Team Beton 0:2

34e minuut.
Emődi is nu in balbezit. Emődi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kałwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bzdęga heeft problemen om de bal te vangen. Emődi is nu in balbezit. Emődi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Conde geeft de bal voor. Inworp. Lód met een snelle inworp. Łopata is nu in balbezit. Łopata geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan probeert naar een medespeler te passen. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Kaferski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Team Beton 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 36%, Team Beton 64%.
Twerkerzy - Team Beton 1:2

50e minuut.
Inworp. Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quebrado heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado geeft een hoge lob. Dehnstein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dehnstein probeert naar een medespeler te passen. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein is nu in balbezit. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niemancewicz rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein passt de bal zonder na te denken. Quebrado rent richting de bal. Quebrado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Quebrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz geeft de bal voor. Szmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Zola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Team Beton 1:3

65e minuut.
Kubot geeft een lange en hoge pass. Lód probeert de bal aan de voet te houden. Quebrado speelt de bal door. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twerkerzy - Team Beton 2:3

68e minuut.
Güneşdoğan speelt de bal door. Quebrado speelt de bal door. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twerkerzy - Team Beton 3:3

71e minuut.
Güneşdoğan geeft de bal voor. Emődi is nu in balbezit. Emődi passt de bal met de wreef. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Kaferski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Quebrado heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado geeft een hoge lob. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Dehnstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twerkerzy 26%, Team Beton 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twerkerzy - Team Beton 3:3