Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragikomedia wawer
Normal Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sysiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilkanowski de bal. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sysiak passt de bal met de wreef. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczewski begaat een overtreding. Kowalczewski krijgt een gele kaart. Kulek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Łopatowicz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczygłowski zal de hoekschop nemen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kulek met een sublieme pass. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak passt de bal in één keer door. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 48%, wawer 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tragikomedia - wawer 0:0

67e minuut.
Gorgolewski met een sublieme pass. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołaciński speelt de bal door. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - wawer 0:1

69e minuut.
Rorat rent richting de bal. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rorat krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lepa trapt de bal weg. Borek kopt de bal weg. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kulek passt de bal met de wreef. Binkowski rent richting de bal. Binkowski geeft een hoge lob. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mosór met de inworp. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz passt de bal in één keer door. Doğukan is nu in balbezit. Doğukan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - wawer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 46%, wawer 54%.
Tragikomedia - wawer 0:2