Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sărăcie de echipă karylgingingrilteam
Clasic Tactiek test
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 56
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Njeguš onderschept slim de pass. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 1:0

4e minuut.
Negură rent richting de bal. Negură geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giemzik de bal. Giemzik geeft de bal voor. Diallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Otáhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein speelt de bal door. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel. Biznák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 2:0

10e minuut.
Zornetta geeft de bal voor. Štrauss speelt de bal door. Gioga rent richting de bal. Gioga geeft een hoge lob. Palacios San Millán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn geeft een hoge lob. Kercher springt en kopt de bal. Otáhal bokst de bal weg.

12e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga speelt de bal door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 3:0

16e minuut.
Palacios San Millán is nu in balbezit. Falappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Biznák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 4:0

18e minuut.
Daar is Kercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrauss verovert de bal door een tackle van achteren. Štrauss passt de bal zonder na te denken. Gioga rent richting de bal. Gioga geeft een lange en hoge pass. Biznák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Wettergren speelt de bal door. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga speelt de bal door. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 5:0

27e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een hoge lob. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Biznák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 6:0

39e minuut.
Giemzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suganuma rent richting de bal. Suganuma geeft een hoge lob. Kercher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 6:1

44e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga speelt de bal door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 47%, karylgingingrilteam 53%.
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 7:1

52e minuut.
Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Negură heeft problemen om de bal te vangen. Negură geeft de bal voor. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Biznák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein passt de bal met de wreef. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap. Biznák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 8:1

55e minuut.
Falappi speelt de bal door. Chí Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga geeft een hoge lob. Palacios San Millán springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Zilberstein passt de bal met de wreef. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Falappi maakt een afschuwelijke overtreding. Falappi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Njeguš kan de bal niet met de borst controleren. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren passt de bal met de wreef. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giemzik probeert naar een medespeler te passen. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biznák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zilberstein neemt de hoekschop. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Biznák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 9:1

70e minuut.
Amezaga verovert de bal door een tackle van achteren. Amezaga speelt de bal door. Njeguš rent richting de bal. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán schiet op doel. Biznák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein haalt uit met een fantastische trap. Biznák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap. Paal! Biznák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein passt de bal zonder na te denken. Daar is Njeguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biznák met een harde bal richting middenveld. Štrauss kopt de bal weg. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Dilazzaro komt het veld opgelopen. Vanderelst komt het veld opgelopen. Basler komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 40%, karylgingingrilteam 60%.
Sărăcie de echipă - karylgingingrilteam 10:1