Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16359
BT 98 RAZ CSM Ploiesti
5*3*2* Tactiek asa
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 57.7
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Todone is nu in balbezit. Rozmysł is nu in balbezit. Rzayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzayev krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Durand probeert naar een medespeler te passen. Trywiański geeft een lange en hoge pass. Minh Kiệt kopt de bal weg. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn haalt uit met een fantastische trap. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Minh Kiệt kopt de bal weg. Popieliński heeft problemen om de bal te vangen. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horodinca met een harde bal richting middenveld. Trywiański kopt de bal weg. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ruicu met een sublieme pass. Trywiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Trywiański geeft de bal voor. Minh Kiệt krijgt zijn hoofd ertegen. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 1:0

16e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Sarafian is nu in balbezit. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio passt de bal in één keer door. Daar is Čolaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Bordino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolaković rent richting de bal. Čolaković passt de bal in één keer door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ovedenie kopt de bal weg. Čolaković is nu in balbezit. Hercilio speelt de bal door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian schiet op doel. Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Todone speelt de bal door. Ovedenie geeft de bal voor. Durand kopt de bal weg. Todone geeft een hoge lob. Krocan kopt de bal weg. Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ruicu passt de bal met de wreef. Minh Kiệt rent richting de bal. Rozmysł maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rozmysł moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rozmysł schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Minh Kiệt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Kiệt komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 2:0

32e minuut.
Bordino geeft een hoge lob. Vierkorn kopt de bal weg. Minh Kiệt is nu in balbezit. Minh Kiệt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 3:0

41e minuut.
Štross kan de bal niet met de borst controleren. Sarafian rent richting de bal. Sarafian geeft een hoge lob. Čolaković rent richting de bal. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 51%, CSM Ploiesti 49%.
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 3:0

48e minuut.
Rzayev met een sublieme pass. Trywiański is nu in balbezit. Trywiański passt de bal zonder na te denken. Minh Kiệt rent richting de bal. Minh Kiệt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 4:0

51e minuut.
Trywiański geeft de bal voor. Cornelsen heeft problemen om de bal te vangen. Minh Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Kiệt draait met de bal, schiet en ... Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 5:0

52e minuut.
Minh Kiệt onderschept slim de pass. Vierkorn is nu in balbezit. Minh Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Kiệt draait met de bal, schiet en ... Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 6:0

57e minuut.
Krocan geeft een lange en hoge pass. Popieliński kopt de bal weg. Minh Kiệt rent richting de bal. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn met een sublieme pass. Minh Kiệt rent richting de bal. Daar is Minh Kiệt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Kiệt haalt uit met een fantastische trap. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Dror komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bordino met een sublieme pass. Trywiański rent richting de bal. Trywiański geeft een lange en hoge pass. Minh Kiệt maakt een snoekduik en kopt de bal. Horodinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 7:0

65e minuut.
Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rzayev is nu in balbezit. Rzayev passt de bal in één keer door. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domínguez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Durand bereikt de bal nog maar net als eerste. Durand passt de bal met de wreef. Minh Kiệt is nu in balbezit. Minh Kiệt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Čolaković passt de bal met de wreef. Hercilio speelt de bal door. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Krocan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 43%, CSM Ploiesti 57%.
BT 98 RAZ - CSM Ploiesti 7:0