Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club CSM Ploiesti
3kk Tactiek asa
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 56.6
formidable Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Waerlop speelt de bal door. Pirl rent richting de bal. Pirl passt de bal in één keer door. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel. Horodinca bokst de bal weg.

5e minuut.
Waerlop onderschept slim de pass. Waerlop geeft een lange en hoge pass. Riucu rent richting de bal. Riucu geeft een lange en hoge pass. Ciobanu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vişoianu is nu in balbezit. Vişoianu geeft de bal voor. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - CSM Ploiesti 1:0

17e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio passt de bal zonder na te denken. Traczyk onderschept slim de pass. Daar is Riucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riucu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Waerlop met de inworp. Nadal geeft de bal voor. Powałka krijgt zijn hoofd ertegen. Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - CSM Ploiesti 2:0

42e minuut.
Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ługowicz passt de bal in één keer door. Nadal met een sublieme pass. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 59%, CSM Ploiesti 41%.
Royal Club - CSM Ploiesti 2:0

57e minuut.
Pirl heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Pirl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Powałka de bal. Powałka schiet op doel. Horodinca bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dror komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domínguez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dror bereikt de bal nog maar net als eerste. Dror passt de bal met de wreef. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Štverák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Powałka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Todor komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Waerlop verovert de bal door een tackle van achteren. Waerlop passt de bal met de wreef. Nadal met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todone met de inworp. Cornelsen kan de bal niet met de borst controleren. Powałka onderschept slim de pass. Powałka draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Todone met een sublieme pass. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu passt de bal zonder na te denken. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pirl kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Powałka is nu in balbezit. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - CSM Ploiesti 3:0

86e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł rent richting de bal. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ługowicz speelt de bal door. Pirl met een sublieme pass. Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 54%, CSM Ploiesti 46%.
Royal Club - CSM Ploiesti 3:0