Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihailesti City Rit Mus
contra afd Tactiek atomic
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 67
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


14e minuut.
Daar is Rădoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rosa rent richting de bal. da Rosa met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Pulkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Manoliu kopt de bal weg. Pirola kan de bal niet met de borst controleren. Pirola probeert naar een medespeler te passen. Breton is nu in balbezit. Breton haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ewiak de bal. Ljubisavljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ljubisavljević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola passt de bal met de wreef. Dulea rent richting de bal. Dulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 51%, Rit Mus 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mihailesti City - Rit Mus 0:0

46e minuut.
Pirola is nu in balbezit. Inworp. Lixăndroiu met een snelle inworp. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fică is nu in balbezit. Fică speelt de bal door. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - Rit Mus 1:0

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirola zal de hoekschop nemen. Breton rent richting de bal. Manoliu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Breton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toribio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Avrigeanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lixăndroiu met een sublieme pass. Vargas probeert naar een medespeler te passen. da Rosa is nu in balbezit. da Rosa haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - Rit Mus 2:0

67e minuut.
Crisan geeft een lange en hoge pass. Daar is Meleşteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewiak rent richting de bal. da Rosa is nu in balbezit. da Rosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lixăndroiu met een sublieme pass. Pirola rent richting de bal. Crisan maakt een afschuwelijke overtreding. Crisan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pirola speelt de bal door. Toribio is nu in balbezit. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Fică rent richting de bal. Fică geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Wcześniak passt de bal met de wreef. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola geeft de bal voor. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 57%, Rit Mus 43%.
Mihailesti City - Rit Mus 2:0