Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkyForce dinamo reddog
4-4-2 romb Tactiek 451zzz
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
solid Passen solid
incredible Verdedigen excellent


14e minuut.
Bozkurt passt de bal zonder na te denken. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal met de wreef. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - dinamo reddog 1:0

21e minuut.
Gavrilov met een sublieme pass. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak met een sublieme pass. Belerati is nu in balbezit. Belerati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bozkurt onderschept slim de pass. Bozkurt geeft een lange en hoge pass. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - dinamo reddog 2:0

43e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Sorbian geeft een lange en hoge pass. Małysiak is nu in balbezit. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pangraţiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Primera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 54%, dinamo reddog 46%.
SkyForce - dinamo reddog 2:0

47e minuut.
Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt passt de bal met de wreef. Gahn rent richting de bal. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - dinamo reddog 3:0

56e minuut.
Grasu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bozkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozkurt geeft de bal voor. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. Gogoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gavrilov geeft een lange en hoge pass. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - dinamo reddog 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 49%, dinamo reddog 51%.
SkyForce - dinamo reddog 4:0