Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii Maxy MAcin
4-3-1-2 Tactiek zonal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 33.3
incredible Schieten poor
very good Passen average
excellent Verdedigen weak


4e minuut.
Siutalas geeft een lange en hoge pass. Scarlat met een sublieme pass. Grami met een sublieme pass. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek schiet op doel. Iovan bokst de bal weg.

7e minuut.
Siutalas passt de bal met de wreef. Lukas is nu in balbezit. Popa rent richting de bal. Lukas onderschept slim de pass. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Iovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 1:0

8e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Grami bereikt de bal nog maar net als eerste. Grami passt de bal met de wreef. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek haalt uit met een fantastische trap. Iovan bokst de bal weg.

13e minuut.
Bolčánik passt de bal met de wreef. Lukas rent richting de bal. Oporski is nu in balbezit. Lukas rent richting de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Iovan bokst de bal weg.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grami geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Siutalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siutalas geeft de bal voor. Marek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Hilă de bal. Lukas is nu in balbezit. Vişoianu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Lukas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 2:0

17e minuut.
Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek onderschept slim de pass. Marek schiet op doel. Iovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 3:0

19e minuut.
Bolčánik passt de bal zonder na te denken. Oporski is nu in balbezit. Oporski geeft een lange en hoge pass. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas schiet op doel. Iovan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 4:0

24e minuut.
Oporski is nu in balbezit. Oporski passt de bal zonder na te denken. Siutalas rent richting de bal. Siutalas geeft de bal voor. Marek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marek rent richting de bal. Şuşoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolčánik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lukas maakt een snoekduik en kopt de bal. Iovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas passt de bal met de wreef. Lukas rent richting de bal. Lukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 5:0

28e minuut.
Siutalas is nu in balbezit. Siutalas passt de bal zonder na te denken. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas schiet op doel. Iovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 6:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floricioiu met de inworp. Voinescu speelt de bal door. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Kivilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lukas passt de bal zonder na te denken. Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas is nu in balbezit. Lukas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Oporski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siutalas de bal. Siutalas passt de bal in één keer door. Lukas is nu in balbezit. Lukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popa speelt de bal door. Vişoianu probeert de bal aan de voet te houden. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 7:0

38e minuut.
Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siutalas de bal. Oporski rent richting de bal. Oporski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iovan trapt de bal weg van het doel. Grami kopt de bal weg. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 26%, Maxy MAcin 74%.
Spartanii - Maxy MAcin 7:0

48e minuut.
Marek passt de bal in één keer door. Bolčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolčánik passt de bal in één keer door. Lukas is nu in balbezit. Lukas schiet op doel. Iovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bolčánik met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal met de wreef. Lukas rent richting de bal. Lukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bolčánik kopt de bal weg. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek geeft een hoge lob. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas schiet op doel. Iovan bokst de bal weg.

57e minuut.
Bolčánik speelt de bal door. Grami rent richting de bal. Klungelig pakt Grami de bal. Grami geeft een lange en hoge pass. Lukas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel. Iovan bokst de bal weg.

61e minuut.
Lukas passt de bal met de wreef. Grami bereikt de bal nog maar net als eerste. Grami met een sublieme pass. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iovan trapt de bal weg. Oporski speelt de bal door. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Iovan bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Şuşoi de bal. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas geeft de bal voor. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Oporski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oporski speelt de bal door. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas heeft problemen om de bal te vangen. Siutalas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 8:0

65e minuut.
Şuşoi passt de bal zonder na te denken. Vişoianu met een sublieme pass. Klungelig pakt Popa de bal. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 9:0

72e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Lukas geeft de bal voor. Grami rent richting de bal. Grami geeft een hoge lob. Marek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Marek rent richting de bal. Marek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grami de bal. Grami geeft een lange en hoge pass. Lukas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Siutalas speelt de bal door. Oporski is nu in balbezit. Oporski probeert naar een medespeler te passen. Lukas is nu in balbezit. Lukas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Marek draait met de bal, schiet en ... Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hilă rent richting de bal. Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 10:0

83e minuut.
Năstase rent richting de bal. Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek passt de bal in één keer door. Lukas is nu in balbezit. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oporski passt de bal in één keer door. Vişoianu rent richting de bal. Lukas onderschept slim de pass. Lukas schiet op doel. Iovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 11:0

90e minuut.
Siutalas probeert naar een medespeler te passen. Oporski geeft een hoge lob. Lukas rent richting de bal. Lukas draait met de bal, schiet en ... Iovan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Maxy MAcin 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 19%, Maxy MAcin 81%.
Spartanii - Maxy MAcin 12:0