Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI Maxy MAcin
relax Tactiek zonal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein passt de bal zonder na te denken. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă draait met de bal, schiet en ... Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 0:1

12e minuut.
Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal zonder na te denken. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Oţelea bokst de bal weg.

24e minuut.
Gałusa geeft de bal voor. Makowiecki kopt de bal weg. Chopchits heeft problemen om de bal te vangen. Chopchits schiet op doel. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 1:1

27e minuut.
Staël von Holstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Staël von Holstein passt de bal zonder na te denken. Salm probeert naar een medespeler te passen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Soja met de inworp. Staël von Holstein is nu in balbezit. Staël von Holstein geeft de bal voor. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. Oţelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 1:2

44e minuut.
Ordaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordaz met een sublieme pass. Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 55%, Maxy MAcin 45%.
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 1:2

46e minuut.
Staël von Holstein kopt de bal weg. Rybáň rent richting de bal. Malatyalı met een sublieme pass. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. Oţelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Cwalina de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu passt de bal zonder na te denken. Stângă is nu in balbezit. Stângă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal in één keer door. Soja speelt de bal door. Stângă is nu in balbezit. Stângă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Soja de bal. Soja met een sublieme pass. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 61%, Maxy MAcin 39%.
F.C.ADY FALTICENI - Maxy MAcin 1:3