Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA `86 SkyForce
New 433 Tactiek 4-4-2 romb
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Lobonţ speelt de bal door. Bozkurt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merle. Bozkurt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bozkurt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bucourt geeft de bal voor. Orucoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Sorbian speelt de bal door. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt passt de bal in één keer door. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - SkyForce 0:1

32e minuut.
Sorbian passt de bal zonder na te denken. Pangraţiu rent richting de bal. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bucourt rent richting de bal. Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt met een sublieme pass. Gahn rent richting de bal. Gahn haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gahn rent richting de bal. Gahn passt de bal zonder na te denken. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu schiet op doel. Piekarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sorbian met de inworp. Merle is nu in balbezit. Lobonţ verovert de bal door een tackle van achteren. Lobonţ geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 64%, SkyForce 36%.
STEAUA `86 - SkyForce 0:1

46e minuut.
Merle met de inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gil met de inworp. Merle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sorbian passt de bal zonder na te denken. Iglódi is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEAUA `86 - SkyForce 1:1

56e minuut.
Orucoğlu speelt de bal door. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft een hoge lob. Liaño springt en kopt de bal. Katsaraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Guşiţă met een sublieme pass. Gil rent richting de bal. Gil met een sublieme pass. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sorbian probeert de bal met de borst te controleren. Holca probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bozkurt de bal onder controle te krijgen. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 53%, SkyForce 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA `86 - SkyForce 1:1