Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN Red&Whites
4312 Tactiek ptud-es
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


2e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 0:1

6e minuut.
Majearu met een sublieme pass. Colunga met een sublieme pass. Tükel rent richting de bal. Tükel schiet op doel. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 1:1

10e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lero begaat een overtreding. Majearu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majearu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 2:1

17e minuut.
Białkowski met een sublieme pass. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal in één keer door. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Colunga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dieli komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mălăiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wei Jie met een sublieme pass. Bosacki geeft een hoge lob. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Hinc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 45%, Red&Whites 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 2:2

47e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie speelt de bal door. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Hinc bokst de bal weg. Zarzycki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 2:3

54e minuut.
Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Wei Jie rent richting de bal. Vitomir begaat een overtreding. Vitomir krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wei Jie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mălăiescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wei Jie heeft problemen om de bal te vangen. Zarzycki speelt de bal door. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Hinc bokst de bal weg.

56e minuut.
Białkowski probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie geeft de bal voor. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Hinc bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Zarzycki de bal. Zarzycki passt de bal in één keer door. Wei Jie heeft problemen om de bal te vangen. Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Mălăiescu speelt de bal door. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal in één keer door. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 63%, Red&Whites 37%.
DUNAREA SEVERIN - Red&Whites 2:3