Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului steaua brasov
tec1 Tactiek 433-2016
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
61.9 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Riucu is nu in balbezit. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boruciak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Treipl speelt de bal door. Rousse rent richting de bal. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi schiet op doel. Pascacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:1

18e minuut.
Yılık passt de bal in één keer door. Treipl bereikt de bal nog maar net als eerste. Treipl passt de bal met de wreef. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Pascacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zagłoba geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roca stond buitenspel. Riucu neemt vlug de vrije trap. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Pascacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mercery rent richting de bal. Mercery passt de bal met de wreef. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ... Pascacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:2

34e minuut.
Dudnic geeft de bal voor. Teodosiu kopt de bal weg. Boruciak geeft de bal voor. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rousse raakt geblesseerd tijdens het duel. Yılık zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rousse springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pascacio speelt de bal door. Klungelig pakt Yılık de bal. Yılık passt de bal in één keer door. Rousse is nu in balbezit. Rousse draait met de bal, schiet en ... Pascacio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 49%, steaua brasov 51%.
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:2

56e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Boruciak passt de bal zonder na te denken. Peiremans speelt de bal door. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Treipl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treipl passt de bal zonder na te denken. Atamańczuk is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse schiet op doel. Pascacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bruschi kopt de bal weg. Bönig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber haalt uit met een fantastische trap. Pascacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Teodosiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercery rent richting de bal. Mercery passt de bal met de wreef. Yılık geeft een hoge lob. Huber krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mercery rent richting de bal. Mercery probeert naar een medespeler te passen. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:3

86e minuut.
Klungelig pakt Atamańczuk de bal. Atamańczuk met een sublieme pass. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Pascacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:4

87e minuut.
Treipl rent richting de bal. Daar is Treipl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treipl speelt de bal door. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Pascacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 61%, steaua brasov 39%.
Jupanii Brasovului - steaua brasov 0:4