Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua brasov recolta
433-2016 Tactiek fulger
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
69.2 gemiddelde waardering 69.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen brilliant


7e minuut.
Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambur rent richting de bal. Ambur probeert naar een medespeler te passen. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yılık passt de bal met de wreef. Ambur rent richting de bal. Ambur passt de bal met de wreef. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treipl geeft een lange en hoge pass. Kalita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 1:0

18e minuut.
Ambur met een sublieme pass. Treipl bereikt de bal nog maar net als eerste. Treipl probeert naar een medespeler te passen. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yılık met een snelle inworp. Ambur probeert naar een medespeler te passen. Yılık geeft de bal voor. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 2:0

30e minuut.
Rousse passt de bal met de wreef. Treipl bereikt de bal nog maar net als eerste. Treipl probeert naar een medespeler te passen. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Diryavka is nu in balbezit. Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 2:1

35e minuut.
Ambur probeert naar een medespeler te passen. Rousse is nu in balbezit. Rousse passt de bal met de wreef. Kalita is nu in balbezit. Kalita draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Magne kopt de bal weg. Dytłow probeert naar een medespeler te passen. Monagas speelt de bal door. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Peikov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Treipl met een sublieme pass. Ambur rent richting de bal. Ambur geeft een lange en hoge pass. Kalita springt en kopt de bal. Navarro Lora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 3:1

42e minuut.
Zorica geeft een hoge lob. Bruschi rent richting de bal. Met opzet legt Monagas zijn tegenspeler op de grond. Monagas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Zorica verovert de bal door een tackle van achteren. Zorica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treipl met de inworp. Ambur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 50%, recolta 50%.
steaua brasov - recolta 3:1

59e minuut.
Bruschi rent richting de bal. Yılık rent richting de bal. Yılık passt de bal in één keer door. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora bokst de bal weg. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 4:1

73e minuut.
Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi passt de bal zonder na te denken. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse rent richting de bal. Rousse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Diryavka kopt de bal weg. Ambur probeert naar een medespeler te passen. Treipl rent richting de bal. Treipl geeft een hoge lob. Kalita springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 5:1

78e minuut.
Dytłow passt de bal in één keer door. Cousin met een sublieme pass. Magaña rent richting de bal. Rousse verovert de bal door een tackle van achteren. Rousse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zorica heeft problemen om de bal te vangen. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treipl. Treipl krijgt een gele kaart. Dytłow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dytłow zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kareoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu onderschept slim de pass. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - recolta 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 42%, recolta 58%.
steaua brasov - recolta 5:2