Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medias95 Victoria Braila
442 skew Tactiek clau_gool
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 67.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


21e minuut.
Capetinschi passt de bal met de wreef. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een lange en hoge pass. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Guitarrista kopt de bal weg. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara passt de bal in één keer door. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Victoria Braila 1:0

29e minuut.
Siira passt de bal met de wreef. Rajasalmi rent richting de bal. Konkol geeft de bal voor. Siira geeft een hoge lob. Balde krijgt zijn hoofd ertegen. Nicklas-Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrivník kopt de bal weg. Isnardi is nu in balbezit. Cleverley onderschept slim de pass. Cleverley geeft een hoge lob. Rajasalmi springt en kopt de bal. Nicklas-Frederiksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... Nicklas-Frederiksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - Victoria Braila 1:1

37e minuut.
Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Siira is nu in balbezit. Siira passt de bal met de wreef. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... Nicklas-Frederiksen bokst de bal weg. Hrivník verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cleverley kopt de bal weg. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi onderschept slim de pass. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. Nicklas-Frederiksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Victoria Braila 1:2

45e minuut.
Nechanický kopt de bal weg. Mirski heeft problemen om de bal te vangen. Balde onderschept slim de pass. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Victoria Braila 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 54%, Victoria Braila 46%.
medias95 - Victoria Braila 1:3

60e minuut.
Guitarrista springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bugaian de bal. Długołęcki speelt de bal door. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Sebastiani kopt de bal weg. Hârleaţă met een sublieme pass. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sebastiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Belidman verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alcântara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Daar is El-Merghany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Victoria Braila 2:3

74e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft de bal voor. Belidman heeft problemen om de bal te vangen. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Plewa bokst de bal weg.

82e minuut.
Cleverley rent richting de bal. Cleverley passt de bal zonder na te denken. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ... Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Victoria Braila 2:4

90e minuut.
Capetinschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Siira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siira neemt de hoekschop. Balde springt en kopt de bal. Nicklas-Frederiksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 60%, Victoria Braila 40%.
medias95 - Victoria Braila 2:4