Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii f.c interalex
mediu 0 Tactiek iures
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten outstanding
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury onderschept slim de pass. Rychtařík met een sublieme pass. Cilenti rent richting de bal. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 0:1

8e minuut.
Nápoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 0:2

9e minuut.
Hoàng Khoa met een sublieme pass. Tomaszuk is nu in balbezit. Met opzet legt Klinko zijn tegenspeler op de grond. Klinko krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klinko geeft een lange en hoge pass. Cilenti met een sublieme pass. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wydra maakt een snoekduik en kopt de bal. Romero onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomaszuk neemt de hoekschop. Wydra krijgt zijn hoofd ertegen. Krasnodomskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk geeft een lange en hoge pass. Wydra rent richting de bal. Wydra draait met de bal, schiet en ... Krasnodomskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Przyszlak speelt de bal door. Legakis rent richting de bal. Legakis met een sublieme pass. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 1:2

21e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Krasnodomskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - f.c interalex 2:2

26e minuut.
Legakis met de inworp. Przyszlak probeert naar een medespeler te passen. Legakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Legakis geeft een lange en hoge pass. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 3:2

33e minuut.
Wydra passt de bal met de wreef. Legakis is nu in balbezit. Legakis passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 34%, f.c interalex 66%.
F.C. Rebelii - f.c interalex 4:2

53e minuut.
Przyszlak speelt de bal door. Legakis rent richting de bal. Klungelig pakt Legakis de bal. Legakis geeft een lange en hoge pass. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury passt de bal in één keer door. Rychtařík speelt de bal door. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haerbos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 5:2

66e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos passt de bal in één keer door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk geeft de bal voor. Wydra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury geeft een hoge lob. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 5:3

75e minuut.
Di Girolamo kopt de bal weg. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk met een sublieme pass. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 6:3

80e minuut.
Hoàng Khoa speelt de bal door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk probeert naar een medespeler te passen. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wydra kopt de bal weg. Tomaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomaszuk speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Krasnodomskis speelt de bal door. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Przyszlak passt de bal in één keer door. Tomaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszuk passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Di Girolamo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Legakis zal de hoekschop nemen. Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - f.c interalex 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 26%, f.c interalex 74%.
F.C. Rebelii - f.c interalex 7:3