Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM adrianos@club
tactica 2 Tactiek ADD4231
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Kupisz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barreiro stond buitenspel. Răducanu neemt vlug de vrije trap. Collu is nu in balbezit. Collu haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Đalović speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău geeft een lange en hoge pass. Voyeikov geeft de bal voor. Collu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - adrianos@club 1:0

16e minuut.
Tascău is nu in balbezit. Zwijacz verovert de bal door een tackle van achteren. Botti onderschept slim de pass. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kupisz met een sublieme pass. Casillas Fernández probeert naar een medespeler te passen. Luppino kopt de bal weg. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Heřmanský verovert de bal door een tackle van achteren. Heřmanský geeft de bal voor. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Luppino probeert naar een medespeler te passen. Štědroň geeft een hoge lob. Kupisz kopt de bal weg. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Voyeikov passt de bal in één keer door. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz speelt de bal door. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burczyński heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechowicz zal de hoekschop nemen. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - adrianos@club 2:0

40e minuut.
Piechowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Legati komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Botti de bal onder controle te krijgen. Botti onderschept slim de pass. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwijacz schiet op doel. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chiriac geeft een lange en hoge pass. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kiên Trung zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kiên Trung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kiên Trung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 32%, adrianos@club 68%.
ultras TM - adrianos@club 2:0

59e minuut.
Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štědroň is nu in balbezit. Štědroň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kupisz kopt de bal weg. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tascău zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tascău naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Heřmanský probeert naar een medespeler te passen. Zwijacz met een sublieme pass. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - adrianos@club 2:1

87e minuut.
Heřmanský is nu in balbezit. Heřmanský geeft de bal voor. Inworp. Legati met de inworp. Voyeikov speelt de bal door. Aristeguieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ... Aristeguieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - adrianos@club 3:1

90e minuut.
Zwijacz speelt de bal door. Kupisz is nu in balbezit. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - adrianos@club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 40%, adrianos@club 60%.
ultras TM - adrianos@club 3:2