Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club ultras TM
Aditionala 2 Tactiek tactica 2
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Burczyński probeert naar een medespeler te passen. Diagne rent richting de bal. Diagne geeft de bal voor. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Luppino onderschept slim de pass. Luppino geeft een hoge lob. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - ultras TM 1:0

17e minuut.
Diagne passt de bal in één keer door. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Collu is nu in balbezit. Collu haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - ultras TM 1:1

18e minuut.
Diagne is nu in balbezit. Diagne geeft een hoge lob. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kupisz de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu onderschept slim de pass. Demiguel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jämtin bokst de bal weg. Paal! Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ... Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - ultras TM 1:2

31e minuut.
Chiriac passt de bal met de wreef. Collu speelt de bal door. Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechowicz geeft de bal voor. Collu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - ultras TM 1:3

40e minuut.
Botti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basarabeanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 70%, ultras TM 30%.
adrianos@club - ultras TM 1:3

47e minuut.
Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Štědroň is nu in balbezit. Štědroň geeft een lange en hoge pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández bokst de bal weg. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - ultras TM 2:3

51e minuut.
Luppino geeft een lange en hoge pass. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwijacz speelt de bal door. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - ultras TM 3:3

54e minuut.
Collu passt de bal in één keer door. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. Jämtin bokst de bal weg.

58e minuut.
Legati geeft een lange en hoge pass. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz passt de bal in één keer door. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechowicz passt de bal in één keer door. Collu rent richting de bal. Collu schiet op doel. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - ultras TM 3:4

65e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Zwijacz speelt de bal door. Kiên Trung rent richting de bal. Collu verovert de bal door een tackle van achteren. Collu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Demiguel geeft een hoge lob. Voichin is nu in balbezit. Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Demiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiguel speelt de bal door. Štědroň geeft een hoge lob. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwijacz probeert naar een medespeler te passen. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - ultras TM 4:4

76e minuut.
Legati is nu in balbezit. Legati passt de bal met de wreef. Tascău kan de bal niet met de borst controleren. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Barcău geeft de bal voor. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović passt de bal met de wreef. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft de bal voor. Jämtin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 61%, ultras TM 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianos@club - ultras TM 4:4