Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam FC Ardeo Parlea
new Tactiek incercare
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Silveira geeft een hoge lob. Inworp. Łoboda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciortea rent richting de bal. Ciortea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klaja verovert de bal door een tackle van achteren. Klaja passt de bal met de wreef. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte geeft de bal voor. Portal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ejsmont kan de bal niet met de borst controleren. Michels met een sublieme pass. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Balpetek rent richting de bal. Balpetek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Lange is nu in balbezit. Lange met een sublieme pass. Ejsmont heeft problemen om de bal te vangen. Ejsmont schiet op doel. Rębała bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Łoboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoboda passt de bal zonder na te denken. Connelly heeft problemen om de bal te vangen. Connelly draait met de bal, schiet en ... Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - FC Ardeo Parlea 1:0

29e minuut.
Marcyjański geeft een hoge lob. Klaja probeert de bal met de borst te controleren. Balpetek is nu in balbezit. Balpetek schiet op doel. Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klaja geeft een hoge lob. Gago kopt de bal weg. Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda geeft de bal voor. Connelly krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Inworp. Faguian met de inworp. Diarte geeft een lange en hoge pass. Portal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kapor met een harde bal richting middenveld. Ciortea kopt de bal weg. Kubowicz speelt de bal door. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 53%, FC Ardeo Parlea 47%.
FC Kristal Glam - FC Ardeo Parlea 1:0

59e minuut.
Daar is Ciortea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea speelt de bal door. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański geeft een hoge lob. Balpetek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor bokst de bal weg.

65e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Łoboda rent richting de bal. Łoboda passt de bal in één keer door. Balpetek rent richting de bal. Balpetek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Werrett geeft een hoge lob. Ejsmont is nu in balbezit. Michels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ejsmont raakt geblesseerd tijdens het duel. Portal neemt de penalty, wat een uithaal! Rębała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
Casco kopt de bal weg. Łoboda probeert naar een medespeler te passen. Balpetek is nu in balbezit. Connelly rent richting de bal. Connelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoboda met een snelle inworp. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Balpetek rent richting de bal. Balpetek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - FC Ardeo Parlea 2:0

86e minuut.
Grba geeft een hoge lob. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte passt de bal met de wreef. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Balpetek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grba. Balpetek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciortea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Klaja de bal. Kapor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - FC Ardeo Parlea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 53%, FC Ardeo Parlea 47%.
FC Kristal Glam - FC Ardeo Parlea 3:0