Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea FC Kristal Glam
incercare Tactiek new
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Werrett is nu in balbezit. Werrett speelt de bal door. Kubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Silveira speelt de bal door. Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett passt de bal zonder na te denken. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fakadej is nu in balbezit. Sande onderschept slim de pass. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 1:0

28e minuut.
Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau is nu in balbezit. Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 2:0

35e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange speelt de bal door. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 3:0

44e minuut.
Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda geeft de bal voor. Klungelig pakt Berardino de bal. Connelly is nu in balbezit. Connelly schiet op doel. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 40%, FC Kristal Glam 60%.
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 3:0

55e minuut.
Lange rent richting de bal. Sande rent richting de bal. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel. Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 4:0

57e minuut.
Werrett onderschept slim de pass. Werrett passt de bal zonder na te denken. Lange speelt de bal door. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Balpetek speelt de bal door. Connelly rent richting de bal. Connelly draait met de bal, schiet en ... Kapor bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Łoboda met een snelle inworp. Ciortea rent richting de bal. Ciortea geeft de bal voor. Balpetek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor bokst de bal weg.

82e minuut.
Diarte verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Sande rent richting de bal. Lange is nu in balbezit. Lange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 45%, FC Kristal Glam 55%.
FC Ardeo Parlea - FC Kristal Glam 4:0