Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii medias95
mediu 0 Tactiek 442 skew
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
62 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Długołęcki kopt de bal weg. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Długołęcki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcântara maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki passt de bal met de wreef. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Ţiplea de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nicklas-Frederiksen niet meer kan verder spelen. Zwierzak komt het veld opgelopen. Guitarrista neemt de hoekschop. Długołęcki springt en kopt de bal. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - medias95 0:1

18e minuut.
Konkol probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft de bal voor. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - medias95 0:2

20e minuut.
Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani geeft de bal voor. Długołęcki kopt de bal weg. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghiţescu niet meer kan verder spelen. Gorzeński komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki passt de bal in één keer door. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - medias95 0:3

26e minuut.
Wawreńczuk met een snelle inworp. Legakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Legakis met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Isnardi passt de bal in één keer door. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft de bal voor. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak geeft de bal voor. Zasusz kopt de bal weg. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Legakis kan de bal niet met de borst controleren. Legakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mirski de bal. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Gorzeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk onderschept slim de pass. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwierzak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Legakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomaszuk met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - medias95 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 42%, medias95 58%.
F.C. Rebelii - medias95 1:3

50e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki passt de bal in één keer door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Gorzeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hârleaţă geeft een hoge lob. Długołęcki met een sublieme pass. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - medias95 1:4

52e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki heeft problemen om de bal te vangen. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jablanović verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastiani rent richting de bal. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft de bal voor. Wawreńczuk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Przyszlak kan de bal niet met de borst controleren. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Isnardi speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara passt de bal in één keer door. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jablanović is nu in balbezit. Guitarrista verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista met een sublieme pass. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk passt de bal zonder na te denken. Zasusz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomaszuk neemt de hoekschop. Zwierzak bokst de bal weg.

78e minuut.
Haerbos geeft een hoge lob. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk passt de bal met de wreef. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz schiet op doel. Zwierzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mirski speelt de bal door. Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos probeert naar een medespeler te passen. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tomaszuk met een sublieme pass. Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol geeft de bal voor. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel. Gorzeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 41%, medias95 59%.
F.C. Rebelii - medias95 1:4