Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea adrianos@club
incercare Tactiek SKY 5 3 2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal met de wreef. Barreiro rent richting de bal. Diagne is nu in balbezit. Diagne schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Lange speelt de bal door. Sande rent richting de bal. Burczyński begaat een overtreding. Sande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Werrett wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Portal maakt een snoekduik en kopt de bal. Aristeguieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portal. Portal krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Burczyński geeft de bal voor. Huerta kopt de bal weg. Heřmanský heeft problemen om de bal te vangen. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ... Aristeguieta bokst de bal weg.

20e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Heřmanský de bal onder controle te krijgen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 1:0

22e minuut.
Kupisz passt de bal met de wreef. Barreiro is nu in balbezit. Diagne is nu in balbezit. Diagne haalt uit met een fantastische trap. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 1:1

26e minuut.
Diagne rent richting de bal. Diagne passt de bal met de wreef. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 1:2

29e minuut.
Diagne is nu in balbezit. Diagne passt de bal met de wreef. Štědroň speelt de bal door. Barreiro rent richting de bal. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapor speelt de bal door. Zwijacz kopt de bal weg. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Silveira controleert de bal met de borst. Štědroň is nu in balbezit. Štědroň passt de bal in één keer door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Heřmanský onderschept slim de pass. Lange onderschept slim de pass. Lange probeert naar een medespeler te passen. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 2:2

42e minuut.
Heřmanský geeft de bal voor. Inworp. Huerta met een snelle inworp. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Werrett is nu in balbezit. Werrett geeft de bal voor. Aristeguieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Huerta met een sublieme pass. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange probeert naar een medespeler te passen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 41%, adrianos@club 59%.
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 3:2

63e minuut.
Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne passt de bal met de wreef. Štědroň speelt de bal door. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Heřmanský is nu in balbezit. Portal onderschept slim de pass. Portal met een sublieme pass. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Voichin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Heřmanský geeft de bal voor. Inworp. Huerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portal controleert de bal met de borst. Portal schiet op doel. Aristeguieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Faguian rent richting de bal. Štědroň verovert de bal door een tackle van achteren. Štědroň probeert naar een medespeler te passen. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Voichin kopt de bal weg. Barreiro rent richting de bal. Berardino begaat een overtreding. Berardino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Werrett kopt de bal weg. Sande is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burczyński. Sande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Werrett komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Voichin passt de bal in één keer door. Daar is Barreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berardino is nu in balbezit. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Silveira speelt de bal door. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett verovert de bal door een tackle van achteren. Werrett geeft een hoge lob. Portal springt en kopt de bal. Aristeguieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 41%, adrianos@club 59%.
FC Ardeo Parlea - adrianos@club 3:2