Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club FC Ardeo Parlea
Aditionala 2 Tactiek incercare
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fiúza rent richting de bal. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz passt de bal met de wreef. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diarte zal de hoekschop nemen. Evgeniev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 0:1

15e minuut.
Diagne is nu in balbezit. Diagne passt de bal zonder na te denken. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 1:1

25e minuut.
Luppino probeert naar een medespeler te passen. Štědroň rent richting de bal. Štědroň speelt de bal door. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Štědroň geeft de bal voor. Zwijacz kopt de bal weg. Fiúza rent richting de bal. Fiúza schiet op doel. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 2:1

34e minuut.
Zwijacz rent richting de bal. Klungelig pakt Zwijacz de bal. Zwijacz speelt de bal door. Daar is Fiúza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kupisz passt de bal in één keer door. Faguian is nu in balbezit. Zwijacz onderschept slim de pass. Zwijacz geeft de bal voor. Fiúza krijgt zijn hoofd ertegen. Kapor bokst de bal weg.

45e minuut.
Diarte speelt de bal door. Evgeniev is nu in balbezit. Luppino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luppino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 48%, FC Ardeo Parlea 52%.
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 2:1

50e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Fiúza is nu in balbezit. Huerta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiúza raakt geblesseerd tijdens het duel. Luppino komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Diagne probeert naar een medespeler te passen. Štědroň is nu in balbezit. Štědroň geeft een lange en hoge pass. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kiên Trung geeft een hoge lob. Fiúza rent richting de bal. Zwijacz is nu in balbezit. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Kapor bokst de bal weg. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 3:1

58e minuut.
Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande rent richting de bal. Met opzet legt Fiúza zijn tegenspeler op de grond. Fiúza krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira geeft een lange en hoge pass. Werrett probeert de bal aan de voet te houden. Diagne is nu in balbezit. Diagne geeft de bal voor. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Diarte rent richting de bal. Zwijacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faguian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Evgeniev kopt de bal weg. Werrett rent richting de bal. Werrett geeft een hoge lob. Sande krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 3:2

68e minuut.
Daar is Kiên Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński speelt de bal door. Diagne met een sublieme pass. Fiúza heeft problemen om de bal te vangen. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fiúza de bal. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 4:2

77e minuut.
Sande is nu in balbezit. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta rent richting de bal. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Fiúza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berardino heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štědroň met een snelle inworp. Luppino is nu in balbezit. Luppino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz probeert naar een medespeler te passen. Fiúza rent richting de bal. Fiúza schiet op doel. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 5:2

90e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Fiúza rent richting de bal. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 41%, FC Ardeo Parlea 59%.
adrianos@club - FC Ardeo Parlea 5:2