Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM FC Kristal Glam
tactica 2 Tactiek new
48% Balbezit 52%
25% Spel op eigen helft 75%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.6 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


13e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański geeft de bal voor. Balpetek is nu in balbezit. Balpetek haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Kristal Glam 0:1

26e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco speelt de bal door. Rębała controleert de bal met de borst. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tascău met een sublieme pass. Đalović is nu in balbezit. Đalović geeft een hoge lob. Collu is nu in balbezit. Collu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Fakadej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiriac met de inworp. Legati is nu in balbezit. Legati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 25%, FC Kristal Glam 75%.
ultras TM - FC Kristal Glam 0:1

48e minuut.
Đalović rent richting de bal. Đalović passt de bal met de wreef. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz passt de bal met de wreef. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. Rębała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - FC Kristal Glam 1:1

56e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Botti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balpetek verovert de bal door een tackle van achteren. Balpetek draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Kristal Glam 1:2

60e minuut.
Łoboda geeft een lange en hoge pass. Botti speelt de bal door. Daar is Connelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connelly draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Kristal Glam 1:3

79e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Kristal Glam 2:3

90e minuut.
Collu rent richting de bal. Kubowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - FC Kristal Glam 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 25%, FC Kristal Glam 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultras TM - FC Kristal Glam 3:3