Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii Victoria Braila
mediu 0 Tactiek clau_gool
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
63.4 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


13e minuut.
Farmer passt de bal met de wreef. Capetinschi rent richting de bal. Lepouras onderschept slim de pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cleverley passt de bal in één keer door. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický geeft de bal voor. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:1

22e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Balde rent richting de bal. Cegiełko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cegiełko krijgt een gele kaart. Balde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balde neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:2

30e minuut.
Nechanický bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:3

43e minuut.
Lepouras passt de bal in één keer door. Legakis speelt de bal door. Przyszlak probeert naar een medespeler te passen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 39%, Victoria Braila 61%.
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:3

55e minuut.
Siira geeft een lange en hoge pass. Cegiełko heeft problemen om de bal te vangen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:4

57e minuut.
Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nechanický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleverley geeft een hoge lob. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:5

69e minuut.
Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras passt de bal in één keer door. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Nechanický bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechanický passt de bal met de wreef. Siira speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:6

80e minuut.
Hoàng Khoa geeft een lange en hoge pass. Capetinschi met een sublieme pass. Daar is Nechanický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechanický geeft een lange en hoge pass. Balde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 40%, Victoria Braila 60%.
F.C. Rebelii - Victoria Braila 0:7