Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM FC Ardeo Parlea
tactica 2 Tactiek incercare
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac geeft de bal voor. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 1:0

3e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange passt de bal in één keer door. Portal is nu in balbezit. Portal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 1:1

6e minuut.
Chiriac is nu in balbezit. Werrett verovert de bal door een tackle van achteren. Werrett met een sublieme pass. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández bokst de bal weg.

15e minuut.
Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Klaja is nu in balbezit. Collu onderschept slim de pass. Collu haalt uit met een fantastische trap. Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 2:1

18e minuut.
Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu geeft een hoge lob. Đalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Collu is nu in balbezit. Collu draait met de bal, schiet en ... Kapor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Casillas Fernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berardino de bal. Berardino geeft de bal voor. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Portal is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Collu rent richting de bal. Collu schiet op doel. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tascău kopt de bal weg. Legati bereikt de bal nog maar net als eerste. Legati probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft een hoge lob. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Đalović probeert naar een medespeler te passen. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft de bal voor. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 47%, FC Ardeo Parlea 53%.
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:1

46e minuut.
Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiriac. Werrett raakt geblesseerd tijdens het duel. Werrett zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huerta kopt de bal weg. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel. Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:2

51e minuut.
Huerta geeft een lange en hoge pass. Daar is Werrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werrett geeft een lange en hoge pass. Sande springt en kopt de bal. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:3

55e minuut.
Werrett rent richting de bal. Werrett met een sublieme pass. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:4

62e minuut.
Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Legati maakt een afschuwelijke overtreding. Werrett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diarte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sande kopt de bal weg. Werrett geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Legati is nu in balbezit. Legati probeert naar een medespeler te passen. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal zonder na te denken. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pastor probeert de bal met de borst te controleren. Portal is nu in balbezit. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:5

82e minuut.
Faguian geeft een lange en hoge pass. Sande kopt de bal weg. Werrett probeert de bal met de borst te controleren. Werrett geeft de bal voor. Lange maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Đalović passt de bal zonder na te denken. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaja is nu in balbezit. Collu onderschept slim de pass. Collu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 50%, FC Ardeo Parlea 50%.
ultras TM - FC Ardeo Parlea 3:5