Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club Victoria Braila
ADD4231 Tactiek clau_gool
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 66.9
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


11e minuut.
Nechanický geeft een hoge lob. Balde kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Štědroň de bal onder controle te krijgen. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi schiet op doel. Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cleverley speelt de bal door. Capetinschi is nu in balbezit. Luppino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luppino krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Masov geeft een lange en hoge pass. Diagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley geeft de bal voor. Rajasalmi springt en kopt de bal. Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balde de bal. Nechanický geeft een hoge lob. Rajasalmi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - Victoria Braila 0:1

26e minuut.
Diagne met een sublieme pass. Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal in één keer door. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nechanický is nu in balbezit. Štědroň tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nechanický is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cleverley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajasalmi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Derli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rajasalmi de bal. Met opzet legt Luppino zijn tegenspeler op de grond. Luppino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Heřmanský rent richting de bal. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... Masov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Kiên Trung is nu in balbezit. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi rent richting de bal. Rajasalmi met een sublieme pass. Klungelig pakt Balde de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap. Masov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley geeft een lange en hoge pass. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 65%, Victoria Braila 35%.
adrianos@club - Victoria Braila 0:1

49e minuut.
Nechanický kan de bal niet met de borst controleren. Nechanický speelt de bal door. Balde rent richting de bal. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. Masov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zwijacz met de inworp. Diagne controleert de bal met de borst. Capetinschi probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Capetinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin onderschept slim de pass. Voichin passt de bal zonder na te denken. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Derli geeft de bal voor. Bolovan kopt de bal weg. Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. Masov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Derli is nu in balbezit. Derli geeft een hoge lob. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 54%, Victoria Braila 46%.
adrianos@club - Victoria Braila 0:1