Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila adrianos@club
clau_gool Tactiek ADD4231
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 62.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Diagne onderschept slim de pass. Diagne speelt de bal door. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz geeft de bal voor. Fiúza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - adrianos@club 0:1

14e minuut.
Nechanický heeft problemen om de bal te vangen. Nechanický passt de bal in één keer door. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... Jämtin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Belidman geeft een lange en hoge pass. Siira probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Braila - adrianos@club 1:1

33e minuut.
Zwijacz is nu in balbezit. Bugaian is nu in balbezit. Zwijacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zwijacz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zwijacz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Balde kopt de bal weg. Tărşolea is nu in balbezit. Kiên Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărşolea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cleverley komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Capetinschi rent richting de bal. Capetinschi passt de bal zonder na te denken. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický geeft de bal voor. Tărşolea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siira zal de hoekschop nemen. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - adrianos@club 2:1

45e minuut.
Siira is nu in balbezit. Siira geeft de bal voor. Daar is Heřmanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jämtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 36%, adrianos@club 64%.
Victoria Braila - adrianos@club 2:1

52e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. Jämtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - adrianos@club 3:1

61e minuut.
Nechanický geeft een hoge lob. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jämtin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - adrianos@club 4:1

68e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Luppino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kupisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Siira probeert de bal met de borst te controleren. Siira geeft een lange en hoge pass. Balde is nu in balbezit. Balde geeft een hoge lob. Tărşolea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
El-Merghany geeft een lange en hoge pass. Siira is nu in balbezit. Siira geeft een hoge lob. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 34%, adrianos@club 66%.
Victoria Braila - adrianos@club 4:1