Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM medias95
tactica 2 Tactiek 442 skew
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Guitarrista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barcău de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - medias95 0:1

10e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki passt de bal in één keer door. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Konkol geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sebastiani stond buitenspel. Răducanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. Nicklas-Frederiksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Răducanu met een sublieme pass. Legati controleert de bal met de borst. Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández bokst de bal weg.

22e minuut.
Guitarrista geeft de bal voor. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal in één keer door. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konkol. Konkol krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chiriac speelt de bal door. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu springt en kopt de bal. Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - medias95 1:1

35e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gartmann begaat een overtreding. Pastor raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Legati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - medias95 2:1

37e minuut.
Botti onderschept slim de pass. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki speelt de bal door. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani schiet op doel. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 34%, medias95 66%.
ultras TM - medias95 2:1

50e minuut.
Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pastor de bal. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - medias95 2:2

56e minuut.
Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista met een sublieme pass. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Guitarrista geeft een hoge lob. Botti onderschept slim de pass. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Konkol geeft de bal voor. Sebastiani kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - medias95 2:3

68e minuut.
Gartmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - medias95 2:4

70e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Gartmann onderschept slim de pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol onderschept slim de pass. Konkol geeft een lange en hoge pass. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Piechowicz met een snelle inworp. Legati rent richting de bal. Gartmann geeft een lange en hoge pass. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Đalović met een snelle inworp. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 46%, medias95 54%.
ultras TM - medias95 2:4