Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea f.c interalex
incercare Tactiek iures
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
65 gemiddelde waardering 57.6
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Berardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berardino raakt geblesseerd tijdens het duel. Lange zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sande kopt de bal weg. Werrett is nu in balbezit. Werrett geeft een hoge lob. Portal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 1:0

7e minuut.
Portal rent richting de bal. Salisbury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portal raakt geblesseerd tijdens het duel. Werrett met een snel genomen vrije trap. Portal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Diarte probeert naar een medespeler te passen. Werrett rent richting de bal. Werrett passt de bal in één keer door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Jaurreche bokst de bal weg. Daar is Di Girolamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bilgeataoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Kapor bokst de bal weg.

12e minuut.
Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Berardino de bal. Alibayiv verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neculau is nu in balbezit. Neculau draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 1:1

14e minuut.
Silveira speelt de bal door. Werrett probeert naar een medespeler te passen. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 2:1

19e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett is nu in balbezit. Werrett passt de bal zonder na te denken. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Diarte rent richting de bal. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte geeft een hoge lob. Sande springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Werrett geeft een hoge lob. Gruszecki is nu in balbezit. Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Portal schiet op doel. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 3:1

29e minuut.
Gruborovics onderschept slim de pass. Gruborovics passt de bal zonder na te denken. Portal is nu in balbezit. Portal draait met de bal, schiet en ... Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 4:1

36e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau met een sublieme pass. Alibayiv met een sublieme pass. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Salisbury kopt de bal weg. Faguian rent richting de bal. Bilgeataoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilgeataoğlu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sande legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Diarte passt de bal met de wreef. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gruszecki ... Strafschop! Portal raakt geblesseerd tijdens het duel. Sande zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 31%, f.c interalex 69%.
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 5:1

47e minuut.
Werrett passt de bal in één keer door. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal rent richting de bal. Portal draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 6:1

47e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury geeft een hoge lob. Alibayiv kopt de bal weg. Cilenti rent richting de bal. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 6:2

49e minuut.
Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klinko krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande onderschept slim de pass. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaurreche met een harde bal richting middenveld. Klinko kopt de bal weg. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Silveira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Werrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werrett probeert naar een medespeler te passen. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gruszecki kopt de bal weg. Klinko is nu in balbezit. Silveira onderschept slim de pass. Silveira geeft de bal voor. Portal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klinko speelt de bal door. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti schiet op doel. Kapor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klaja onderschept slim de pass. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neculau raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rychtařík neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

81e minuut.
Salisbury geeft de bal voor. Diarte is nu in balbezit. Bilgeataoğlu begaat een overtreding. Bilgeataoğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Klinko probeert naar een medespeler te passen. Cilenti is nu in balbezit. Berardino rent richting de bal. Alibayiv onderschept slim de pass. Alibayiv schiet op doel. Kapor bokst de bal weg. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cilenti geeft een hoge lob. Alibayiv krijgt zijn hoofd ertegen. Kapor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klaja probeert naar een medespeler te passen. Portal is nu in balbezit. Rychtařík begaat een overtreding. Rychtařík krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Silveira met een sublieme pass. Werrett is nu in balbezit. Werrett passt de bal zonder na te denken. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 38%, f.c interalex 62%.
FC Ardeo Parlea - f.c interalex 6:2