Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex FC Ardeo Parlea
iures Tactiek incercare
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Sande kopt de bal weg. Diarte is nu in balbezit. Diarte geeft de bal voor. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 0:1

9e minuut.
Werrett passt de bal met de wreef. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange geeft een hoge lob. Sande krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 0:2

13e minuut.
Klaja geeft de bal voor. Klinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Werrett krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rychtařík passt de bal zonder na te denken. Krasnodomskis heeft problemen om de bal te vangen. Krasnodomskis speelt de bal door. Nápoli rent richting de bal. Nápoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sande met een sublieme pass. Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett probeert naar een medespeler te passen. Lange rent richting de bal. Lange draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Romero probeert de bal aan de voet te houden. Lange kopt de bal weg. Klungelig pakt Salisbury de bal. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange geeft een lange en hoge pass. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lange kopt de bal weg. Werrett probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Evgeniev de bal. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 0:3

32e minuut.
Salisbury rent richting de bal. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange passt de bal met de wreef. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Evgeniev probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Romero ... Strafschop! Evgeniev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evgeniev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 64%, FC Ardeo Parlea 36%.
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 0:4

53e minuut.
Werrett is nu in balbezit. Werrett passt de bal in één keer door. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett geeft een lange en hoge pass. Lange springt en kopt de bal. Daar is Gruszecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Klinko heeft problemen om de bal te vangen. Klinko passt de bal met de wreef. Nápoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík speelt de bal door. Daar is Klinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík geeft een hoge lob. Klaja kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nápoli is nu in balbezit. Nápoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 1:4

81e minuut.
Klaja met een sublieme pass. Faguian speelt de bal door. Diarte is nu in balbezit. Diarte geeft een lange en hoge pass. Evgeniev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 1:5

85e minuut.
Diarte passt de bal zonder na te denken. Evgeniev rent richting de bal. Salisbury rent richting de bal. Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Silveira geeft de bal voor. Klungelig pakt Evgeniev de bal. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 62%, FC Ardeo Parlea 38%.
f.c interalex - FC Ardeo Parlea 1:5