Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medias95 adrianos@club
442 skew Tactiek NOUA 352
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Alcântara is nu in balbezit. Burczyński is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Masov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - adrianos@club 1:0

4e minuut.
Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Sebastiani rent richting de bal. Kupisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupisz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Burczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyński geeft de bal voor. Mirski rent richting de bal. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hârleaţă met een sublieme pass. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fiúza kopt de bal weg. Mirski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diagne met een sublieme pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel. Nicklas-Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Voichin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pitrescu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Guitarrista passt de bal met de wreef. Długołęcki is nu in balbezit. Burczyński begaat een overtreding. Burczyński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu geeft een hoge lob. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - adrianos@club 1:1

44e minuut.
Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara onderschept slim de pass. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. Masov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - adrianos@club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 45%, adrianos@club 55%.
medias95 - adrianos@club 2:1

49e minuut.
Sebastiani heeft problemen om de bal te vangen. Kiên Trung is nu in balbezit. Sebastiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiên Trung raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kiên Trung kan niet meer verder spelen. Bolovan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Długołęcki met een snelle inworp. Isnardi geeft de bal voor. Štědroň kan de bal niet met de borst controleren. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Diagne passt de bal in één keer door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara passt de bal met de wreef. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft de bal voor. Sebastiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Štědroň geeft een hoge lob. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zwijacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fiúza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alcântara passt de bal in één keer door. Sebastiani is nu in balbezit. Bolovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sebastiani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sebastiani kan niet meer verder spelen. Gartmann komt het veld opgelopen. Alcântara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Masov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - adrianos@club 3:1

77e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă speelt de bal door. Heřmanský rent richting de bal. Gartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gartmann schiet op doel. Masov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz geeft de bal voor. Diagne probeert de bal aan de voet te houden. Fiúza rent richting de bal. Fiúza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Demiguel verovert de bal door een tackle van achteren. Gartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Isnardi passt de bal zonder na te denken. Heřmanský rent richting de bal. Gartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gartmann schiet op doel. Masov bokst de bal weg. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 42%, adrianos@club 58%.
medias95 - adrianos@club 3:1