Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club medias95
ADD4231 Tactiek 442 skew
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Doeltrap. Nicklas-Frederiksen trapt de bal weg. Długołęcki kopt de bal weg. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jämtin bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Demiguel de bal. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft een hoge lob. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne passt de bal met de wreef. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mirski geeft een lange en hoge pass. Guitarrista kopt de bal weg. Demiguel heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guitarrista passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Długołęcki de bal. Długołęcki passt de bal zonder na te denken. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gartmann passt de bal in één keer door. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal zonder na te denken. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heřmanský kopt de bal weg. Guitarrista is nu in balbezit. Burczyński onderschept slim de pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Burczyński onderschept slim de pass. Burczyński passt de bal in één keer door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Heřmanský de bal. Heřmanský onderschept slim de pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - medias95 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 55%, medias95 45%.
adrianos@club - medias95 0:1

47e minuut.
Hârleaţă kan de bal niet met de borst controleren. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Guitarrista rent richting de bal. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Štědroň met de inworp. Zwijacz probeert naar een medespeler te passen. Štědroň rent richting de bal. Štědroň geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kupisz met een sublieme pass. Fiúza rent richting de bal. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Zwijacz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - medias95 1:1

66e minuut.
Burczyński onderschept slim de pass. Guitarrista rent richting de bal. Burczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guitarrista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hârleaţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gartmann kopt de bal weg. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Štědroň kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumitriu de bal. Zwijacz speelt de bal door. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Długołęcki speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara passt de bal met de wreef. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft een hoge lob. Guitarrista maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 61%, medias95 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianos@club - medias95 1:1