Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila ultras TM
clau_gool Tactiek tactica 2
61% Balbezit 39%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 62.1
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Nechanický speelt de bal door. Cleverley speelt de bal door. Nechanický rent richting de bal. Nechanický geeft een hoge lob. Balde springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Botti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Collu is nu in balbezit. Belidman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collu raakt geblesseerd tijdens het duel. Legati komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Capetinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinschi geeft een lange en hoge pass. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - ultras TM 1:0

14e minuut.
Nechanický passt de bal met de wreef. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balde legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - ultras TM 2:0

15e minuut.
Cleverley rent richting de bal. Cleverley passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Balde de bal. Balde schiet op doel. Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Plewa speelt de bal door. Balde kopt de bal weg. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cleverley speelt de bal door. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický met een sublieme pass. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández bokst de bal weg.

24e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley passt de bal met de wreef. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Capetinschi geeft een hoge lob. Rajasalmi kopt de bal weg. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - ultras TM 3:0

32e minuut.
El-Merghany is nu in balbezit. El-Merghany passt de bal zonder na te denken. Capetinschi geeft een hoge lob. Nechanický rent richting de bal. Nechanický draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
El-Merghany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Merghany geeft een hoge lob. Balde is nu in balbezit. Balde heeft problemen om de bal te vangen. Balde draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández bokst de bal weg.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Capetinschi de bal onder controle te krijgen. Legati is nu in balbezit. Legati passt de bal zonder na te denken. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rajasalmi rent richting de bal. Tascău tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajasalmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capetinschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 55%, ultras TM 45%.
Victoria Braila - ultras TM 3:0

48e minuut.
Capetinschi is nu in balbezit. Capetinschi probeert naar een medespeler te passen. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira verovert de bal door een tackle van achteren. Siira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Nechanický verovert de bal door een tackle van achteren. Nechanický speelt de bal door. Balde is nu in balbezit. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández bokst de bal weg.

58e minuut.
Nechanický speelt de bal door. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley geeft de bal voor. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Nechanický passt de bal zonder na te denken. Cleverley is nu in balbezit. Pastor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pastor naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cleverley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cleverley kan niet meer verder spelen. Chętny komt het veld opgelopen. Chętny wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tascău met een sublieme pass. Collu rent richting de bal. Bugaian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugaian krijgt een gele kaart. Collu raakt geblesseerd tijdens het duel. Đalović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piechowicz speelt de bal door. Legati bereikt de bal nog maar net als eerste. Legati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu begaat een overtreding. Balde raakt geblesseerd tijdens het duel. Capetinschi met een snel genomen vrije trap. Nechanický bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechanický passt de bal in één keer door. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Nechanický geeft een hoge lob. Rajasalmi kopt de bal weg. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een lange en hoge pass. Balde maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Botti probeert naar een medespeler te passen. Nechanický rent richting de bal. Daar is Nechanický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechanický schiet op doel. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny geeft een hoge lob. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 45%, ultras TM 55%.
Victoria Braila - ultras TM 3:0