Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii FC Ardeo Parlea
mediu Tactiek incercare
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Ţiplea geeft een hoge lob. Wydra probeert de bal aan de voet te houden. Tomaszuk is nu in balbezit. Wydra rent richting de bal. Wydra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lepouras passt de bal in één keer door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk passt de bal zonder na te denken. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przyszlak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wydra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - FC Ardeo Parlea 1:0

14e minuut.
Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak passt de bal zonder na te denken. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ... Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - FC Ardeo Parlea 2:0

18e minuut.
Legakis passt de bal zonder na te denken. Tomaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszuk passt de bal in één keer door. Wydra is nu in balbezit. Wydra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Diarte speelt de bal door. Portal rent richting de bal. Gruborovics probeert naar een medespeler te passen. Werrett geeft een hoge lob. Cegiełko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cegiełko geeft de bal voor. Faguian is nu in balbezit. Faguian speelt de bal door. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sande met een sublieme pass. Gruborovics speelt de bal door. Werrett probeert naar een medespeler te passen. Portal is nu in balbezit. Portal schiet op doel. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte passt de bal zonder na te denken. Gruborovics speelt de bal door. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel. Ghiţescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Sande de bal. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - FC Ardeo Parlea 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 51%, FC Ardeo Parlea 49%.
F.C. Rebelii - FC Ardeo Parlea 2:1

47e minuut.
Legakis passt de bal in één keer door. Wydra is nu in balbezit. Tomaszuk is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hoàng Khoa speelt de bal door. Lepouras controleert de bal met de borst. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ţiplea speelt de bal door. Tomaszuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faguian. Faguian krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Wydra rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Met opzet legt Lange zijn tegenspeler op de grond. Lange krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lange passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepouras met een snelle inworp. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klaja geeft de bal voor. Inworp. Tomaszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legakis geeft een hoge lob. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gruborovics speelt de bal door. Werrett is nu in balbezit. Werrett geeft een lange en hoge pass. Sande springt en kopt de bal. Ghiţescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gruborovics met een sublieme pass. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte geeft de bal voor. Werrett rent richting de bal. Werrett geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 43%, FC Ardeo Parlea 57%.
F.C. Rebelii - FC Ardeo Parlea 2:1