Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea F.C. Rebelii
incercare Tactiek mediu 0
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 63.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Tomaszuk passt de bal met de wreef. Zasusz rent richting de bal. Zasusz met een sublieme pass. Farmer heeft problemen om de bal te vangen. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 0:1

14e minuut.
Diarte speelt de bal door. Werrett is nu in balbezit. Werrett passt de bal in één keer door. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Farmer passt de bal in één keer door. Przyszlak is nu in balbezit. Silveira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silveira krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jablanović met een sublieme pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszuk met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lepouras kopt de bal weg. Klungelig pakt Huerta de bal. Farmer rent richting de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. De bal raakt de paal. Kapor bokst de bal weg.

36e minuut.
Werrett geeft een lange en hoge pass. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Khoa krijgt een gele kaart. Sande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evgeniev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande is nu in balbezit. Lange is nu in balbezit. Ghiţescu bokst de bal weg.

38e minuut.
Faguian passt de bal met de wreef. Tomaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomaszuk passt de bal met de wreef. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sande rent richting de bal. Diarte met een sublieme pass. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev schiet op doel. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 1:1

41e minuut.
Tomaszuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Werrett de bal. Farmer is nu in balbezit. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 66%, F.C. Rebelii 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 1:1

48e minuut.
Tomaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Legakis probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyszlak geeft de bal voor. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Werrett is nu in balbezit. Werrett speelt de bal door. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 2:1

53e minuut.
Tomaszuk met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huerta. Zasusz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lepouras neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Legakis passt de bal zonder na te denken. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk probeert naar een medespeler te passen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kapor met een harde bal richting middenveld. Legakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Klaja de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 2:2

60e minuut.
Klaja rent richting de bal. Klaja passt de bal in één keer door. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sande rent richting de bal. Sande passt de bal met de wreef. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 3:2

63e minuut.
Inworp. Silveira met een snelle inworp. Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett geeft een lange en hoge pass. Sande krijgt zijn hoofd ertegen. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Tomaszuk met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huerta. Farmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepouras wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 3:3

80e minuut.
Faguian is nu in balbezit. Tomaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaszuk geeft een lange en hoge pass. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 3:4

84e minuut.
Lange probeert de bal aan de voet te houden. Diarte rent richting de bal. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 61%, F.C. Rebelii 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ardeo Parlea - F.C. Rebelii 4:4