Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex FC Kristal Glam
iures Tactiek new
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 57.2
incredible Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Connelly krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Connelly de bal. Di Girolamo is nu in balbezit. Connelly onderschept slim de pass. Connelly haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 0:1

7e minuut.
Klinko rent richting de bal. Hoàng Minh is nu in balbezit. Inworp. Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciortea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík geeft de bal voor. Łoboda probeert de bal aan de voet te houden. Cilenti rent richting de bal. Cilenti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nápoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alibayiv krijgt zijn hoofd ertegen. Rębała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gruszecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Marcyjański geeft de bal voor. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nápoli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Connelly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łoboda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Minh draait met de bal, schiet en ... Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 0:2

34e minuut.
Inworp. Marcyjański met de inworp. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Connelly springt en kopt de bal. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Minh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Minh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 0:3

39e minuut.
Rychtařík met een sublieme pass. Cilenti is nu in balbezit. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 1:3

42e minuut.
Michels is nu in balbezit. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kubowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gago rent richting de bal. Alibayiv onderschept slim de pass. Alibayiv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 2:3

44e minuut.
Ciortea met een sublieme pass. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury begaat een overtreding. Salisbury krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 62%, FC Kristal Glam 38%.
f.c interalex - FC Kristal Glam 2:3

55e minuut.
Casco geeft de bal voor. Di Girolamo heeft problemen om de bal te vangen. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly schiet op doel. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 2:4

56e minuut.
Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík passt de bal in één keer door. Kubowicz rent richting de bal. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nápoli probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv is nu in balbezit. Kubowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubowicz krijgt een gele kaart. Alibayiv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cilenti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

61e minuut.
Inworp. Nápoli met een snelle inworp. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík geeft een hoge lob. Alibayiv springt en kopt de bal. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fakadej rent richting de bal. Fakadej geeft de bal voor. Rychtařík geeft een lange en hoge pass. Cilenti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nápoli geeft een lange en hoge pass. Alibayiv controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gago maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík passt de bal met de wreef. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Nápoli rent richting de bal. Connelly onderschept slim de pass. Connelly passt de bal in één keer door. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík passt de bal zonder na te denken. Gago rent richting de bal. Alibayiv onderschept slim de pass. Alibayiv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Kristal Glam 3:4

89e minuut.
Nápoli is nu in balbezit. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco geeft een hoge lob. Connelly is nu in balbezit. Connelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 43%, FC Kristal Glam 57%.
f.c interalex - FC Kristal Glam 3:4