Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam f.c interalex
new Tactiek iures
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Gago onderschept slim de pass. Gago geeft een lange en hoge pass. Balpetek rent richting de bal. Balpetek schiet op doel. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - f.c interalex 1:0

32e minuut.
Daar is Bilgeataoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoboda onderschept slim de pass. Łoboda speelt de bal door. Connelly rent richting de bal. Connelly haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański met een snelle inworp. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Balpetek krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - f.c interalex 2:0

42e minuut.
Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda geeft een lange en hoge pass. Daar is Di Girolamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connelly verovert de bal door een tackle van achteren. Connelly draait met de bal, schiet en ... Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 40%, f.c interalex 60%.
FC Kristal Glam - f.c interalex 2:0

56e minuut.
Nápoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salisbury geeft een hoge lob. Krasnodomskis rent richting de bal. Krasnodomskis haalt uit met een fantastische trap. Rębała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Minh komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco geeft de bal voor. Romero controleert de bal met de borst. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jaurreche met een sublieme pass. Ciortea kopt de bal weg. Łoboda geeft een hoge lob. Daar is Hoàng Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Minh haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg.

73e minuut.
Klinko is nu in balbezit. Klinko probeert naar een medespeler te passen. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rębała probeert naar een medespeler te passen. Łoboda geeft een hoge lob. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh draait met de bal, schiet en ... Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Rychtařík geeft de bal voor. Krasnodomskis kopt de bal weg. Nápoli rent richting de bal. Nápoli schiet op doel. Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - f.c interalex 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 56%, f.c interalex 44%.
FC Kristal Glam - f.c interalex 2:1