Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club f.c interalex
ADD4231 Tactiek iures
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten outstanding
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


18e minuut.
Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza probeert naar een medespeler te passen. Zwijacz heeft problemen om de bal te vangen. Zwijacz haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - f.c interalex 1:0

20e minuut.
Salisbury passt de bal met de wreef. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino geeft een lange en hoge pass. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rychtařík kopt de bal weg. Luppino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alibayiv. Alibayiv krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Luppino met een sublieme pass. Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Jämtin trapt de bal weg. Rychtařík kopt de bal weg. Luppino met een sublieme pass. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Štědroň onderschept slim de pass. Štědroň geeft een hoge lob. Fiúza rent richting de bal. Fiúza schiet op doel. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - f.c interalex 2:0

38e minuut.
Štědroň is nu in balbezit. Zwijacz is nu in balbezit. Salisbury begaat een overtreding. Zwijacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zwijacz kan niet meer verder spelen. Matecki komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Kupisz speelt de bal door. Salisbury rent richting de bal. Matecki verovert de bal door een tackle van achteren. Matecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Romero de bal. Matecki geeft een hoge lob. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Klinko heeft problemen om de bal te vangen. Klinko passt de bal zonder na te denken. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 50%, f.c interalex 50%.
adrianos@club - f.c interalex 2:0

51e minuut.
Kupisz met een sublieme pass. Diagne rent richting de bal. Diagne geeft de bal voor. Fiúza maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Štědroň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matecki geeft een hoge lob. Kupisz krijgt zijn hoofd ertegen. Fiúza rent richting de bal. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Salisbury heeft problemen om de bal te vangen. Klinko rent richting de bal. Kupisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupisz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Luppino passt de bal zonder na te denken. Diagne rent richting de bal. Diagne passt de bal met de wreef. Fiúza rent richting de bal. Fiúza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diagne kopt de bal weg. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero is nu in balbezit. Matecki is nu in balbezit. Matecki haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - f.c interalex 3:0

79e minuut.
Bilgeataoğlu met een snelle inworp. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík geeft een hoge lob. Cilenti krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Demiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 50%, f.c interalex 50%.
adrianos@club - f.c interalex 3:0