Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii ultras TM
mediu 0 Tactiek tactica 2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Răducanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jablanović de bal. Collu verovert de bal door een tackle van achteren. Collu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - ultras TM 0:1

19e minuut.
Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu geeft de bal voor. Collu is nu in balbezit. Collu haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Przyszlak geeft een lange en hoge pass. Tascău kopt de bal weg. Legakis geeft de bal voor. Botti onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Đalović passt de bal zonder na te denken. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - ultras TM 0:2

43e minuut.
Jablanović is nu in balbezit. Jablanović passt de bal met de wreef. Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández bokst de bal weg.

44e minuut.
Jablanović kopt de bal weg. Legakis rent richting de bal. Legakis passt de bal met de wreef. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 51%, ultras TM 49%.
F.C. Rebelii - ultras TM 0:2

47e minuut.
Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk passt de bal met de wreef. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - ultras TM 1:2

48e minuut.
Legati passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducanu de bal. Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lepouras speelt de bal door. Legakis is nu in balbezit. Legakis geeft een lange en hoge pass. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. Casillas Fernández bokst de bal weg.

54e minuut.
Tomaszuk neemt de hoekschop. Casillas Fernández met een sublieme pass. Piechowicz kopt de bal weg. Collu is nu in balbezit. Collu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tomaszuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Khoa de bal. Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Piechowicz geeft de bal voor. Collu is nu in balbezit. Cegiełko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cegiełko krijgt een gele kaart. Collu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - ultras TM 1:3

79e minuut.
Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khoa geeft een lange en hoge pass. Przyszlak kopt de bal weg. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Botti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tascău de bal. Legakis speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 43%, ultras TM 57%.
F.C. Rebelii - ultras TM 1:3