Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea Victoria Braila
incercare Tactiek clau_gool
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Nechanický rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveira. Nechanický raakt geblesseerd tijdens het duel. Cleverley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajasalmi krijgt zijn hoofd ertegen. Kapor bokst de bal weg.

14e minuut.
Klaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaja geeft een hoge lob. Derli is nu in balbezit. Sande onderschept slim de pass. Sande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Capetinschi geeft een hoge lob. Berardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde maakt een afschuwelijke overtreding. Balde krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cleverley speelt de bal door. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický passt de bal met de wreef. Rajasalmi rent richting de bal. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 0:1

22e minuut.
Cleverley geeft de bal voor. Daar is Berardino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde onderschept slim de pass. Balde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 0:2

30e minuut.
Siira is nu in balbezit. Diarte onderschept slim de pass. Diarte geeft een lange en hoge pass. Portal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 1:2

32e minuut.
Belidman passt de bal met de wreef. Siira rent richting de bal. Siira geeft een hoge lob. Rajasalmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 1:3

42e minuut.
Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cleverley de bal. Cleverley geeft de bal voor. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 45%, Victoria Braila 55%.
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 1:4

48e minuut.
Klungelig pakt Sande de bal. Derli geeft een hoge lob. Silveira probeert de bal met de borst te controleren. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bugaian geeft een hoge lob. Balde rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Berardino ... Strafschop! Berardino krijgt een gele kaart. Balde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balde neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Balde is nu in balbezit. Balde passt de bal zonder na te denken. Werrett rent richting de bal. Werrett geeft een lange en hoge pass. Sande springt en kopt de bal. Plewa bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt Derli de bal. Sande onderschept slim de pass. Sande passt de bal met de wreef. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ... Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Belidman is nu in balbezit. Portal onderschept slim de pass. Bugaian rent richting de bal. Portal onderschept slim de pass. Portal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lange geeft een hoge lob. Plewa met een sublieme pass. Lange kopt de bal weg. Portal rent richting de bal. Portal haalt uit met een fantastische trap. Plewa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 37%, Victoria Braila 63%.
FC Ardeo Parlea - Victoria Braila 1:4