Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam medias95
new Tactiek 442 skew
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 63.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Hârleaţă met een sublieme pass. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - medias95 0:1

14e minuut.
Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej geeft de bal voor. Hârleaţă speelt de bal door. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel. Rębała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hrivník geeft een lange en hoge pass. Długołęcki kopt de bal weg. Daar is Tusseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft de bal voor. Sebastiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara schiet op doel. Rębała bokst de bal weg.

33e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański met de inworp. Ciortea geeft een lange en hoge pass. Connelly springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Guitarrista verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - medias95 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 59%, medias95 41%.
FC Kristal Glam - medias95 0:2

48e minuut.
Ciortea passt de bal zonder na te denken. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - medias95 0:3

53e minuut.
Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft de bal voor. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dumitriu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoboda met een snelle inworp. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Hoàng Minh komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Alcântara kopt de bal weg. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Rębała bokst de bal weg.

85e minuut.
Ciortea speelt de bal door. Connelly rent richting de bal. Hrivník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Connelly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciortea neemt zijn aanloop. Nicklas-Frederiksen bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gago de bal. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Rębała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Długołęcki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcântara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 52%, medias95 48%.
FC Kristal Glam - medias95 0:3