Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medias95 FC Kristal Glam
442 skew Tactiek new
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


24e minuut.
Hârleaţă speelt de bal door. Daar is Gartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gartmann met een sublieme pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel. Rębała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Isnardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Długołęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki passt de bal in één keer door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gago geeft een lange en hoge pass. Hoàng Minh is nu in balbezit. Na een snelle pass probeert Connelly de bal onder controle te krijgen. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh schiet op doel. Nicklas-Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 52%, FC Kristal Glam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
medias95 - FC Kristal Glam 0:0

54e minuut.
Hoàng Minh rent richting de bal. Connelly is nu in balbezit. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hârleaţă kopt de bal weg. Kubowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łoboda is nu in balbezit. Łoboda met een sublieme pass. Hoàng Minh rent richting de bal. Nicklas-Frederiksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gartmann met een sublieme pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Kristal Glam 1:0

82e minuut.
Kubowicz heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara onderschept slim de pass. Casco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alcântara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guitarrista legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Connelly is nu in balbezit. Mirski rent richting de bal. Connelly verovert de bal door een tackle van achteren. Connelly schiet op doel. Nicklas-Frederiksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 50%, FC Kristal Glam 50%.
medias95 - FC Kristal Glam 1:0