Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii adrianos@club
mediu 0 Tactiek NOUA 352
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
61.7 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Tomaszuk passt de bal in één keer door. Wydra is nu in balbezit. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra onderschept slim de pass. Wydra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - adrianos@club 1:0

12e minuut.
Voichin rent richting de bal. Voichin met een sublieme pass. Diagne probeert naar een medespeler te passen. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kiên Trung is nu in balbezit. Farmer onderschept slim de pass. Demiguel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lepouras wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wydra rent richting de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap. Jämtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Legakis passt de bal in één keer door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk passt de bal in één keer door. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Heřmanský verovert de bal door een tackle van achteren. Heřmanský geeft de bal voor. Cegiełko kopt de bal weg. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk geeft een hoge lob. Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 42%, adrianos@club 58%.
F.C. Rebelii - adrianos@club 1:0

52e minuut.
Daar is Štědroň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štědroň geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin geeft de bal voor. Fiúza springt en kopt de bal. Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Voichin met een sublieme pass. Diagne probeert naar een medespeler te passen. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Diagne probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal in één keer door. Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz met een sublieme pass. Jablanović met een sublieme pass. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - adrianos@club 1:1

72e minuut.
Legakis met een sublieme pass. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk geeft de bal voor. Heřmanský kopt de bal weg. Legakis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Przyszlak is nu in balbezit. Heřmanský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heřmanský krijgt een gele kaart. Przyszlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lepouras wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Burczyński heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomaszuk zal de hoekschop nemen. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 40%, adrianos@club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rebelii - adrianos@club 1:1