Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club F.C. Rebelii
ADD4231 Tactiek mediu 0
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Jablanović onderschept slim de pass. Jablanović geeft een hoge lob. Inworp. Kupisz met de inworp. Diagne geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Legakis is nu in balbezit. Legakis passt de bal zonder na te denken. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Wydra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lepouras passt de bal in één keer door. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk passt de bal met de wreef. Wydra rent richting de bal. Wydra haalt uit met een fantastische trap. Jämtin bokst de bal weg.

22e minuut.
Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne passt de bal in één keer door. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - F.C. Rebelii 1:0

30e minuut.
Wydra passt de bal zonder na te denken. Štědroň geeft een lange en hoge pass. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Ghiţescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - F.C. Rebelii 2:0

36e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Burczyński onderschept slim de pass. Štědroň geeft een hoge lob. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ghiţescu trapt de bal weg. Lepouras kan de bal niet met de borst controleren. Lepouras speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Cegiełko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiúza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - F.C. Rebelii 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 61%, F.C. Rebelii 39%.
adrianos@club - F.C. Rebelii 3:0

50e minuut.
Klungelig pakt Farmer de bal. Farmer passt de bal in één keer door. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Štědroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Jämtin bokst de bal weg.

58e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khoa begaat een overtreding. Kupisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štědroň zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fiúza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jablanović de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiguel onderschept slim de pass. Demiguel geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin speelt de bal door. Fiúza is nu in balbezit. Fiúza schiet op doel. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Luppino passt de bal met de wreef. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Voichin is nu in balbezit. Voichin geeft een hoge lob. Diagne springt en kopt de bal. Paal! Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Przyszlak geeft de bal voor. Burczyński kopt de bal weg. Diagne met een sublieme pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Przyszlak geeft een lange en hoge pass. Tomaszuk kopt de bal weg. Daar is Demiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jämtin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 58%, F.C. Rebelii 42%.
adrianos@club - F.C. Rebelii 3:0