Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex ultras TM
iures Tactiek tactica 2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


7e minuut.
Botti passt de bal zonder na te denken. Legati rent richting de bal. Legati geeft een hoge lob. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Đalović met een sublieme pass. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Di Girolamo neemt vlug de vrije trap. Neculau kopt de bal weg. Răducanu speelt de bal door. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krasnodomskis rent richting de bal. Collu verovert de bal door een tackle van achteren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu onderschept slim de pass. Collu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău passt de bal met de wreef. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 0:1

24e minuut.
Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c interalex - ultras TM 1:1

32e minuut.
Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romero de bal. Collu is nu in balbezit. Collu schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Collu rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero geeft een lange en hoge pass. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Đalović passt de bal zonder na te denken. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 1:2

38e minuut.
Tascău passt de bal zonder na te denken. Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft een hoge lob. Collu is nu in balbezit. Collu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klinko rent richting de bal. Đalović onderschept slim de pass. Đalović geeft een hoge lob. Collu is nu in balbezit. Collu draait met de bal, schiet en ... Jaurreche bokst de bal weg.

45e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 75%, ultras TM 25%.
f.c interalex - ultras TM 1:3

54e minuut.
Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal met de wreef. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz draait met de bal, schiet en ... Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collu rent richting de bal. Collu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 1:4

58e minuut.
Legati verovert de bal door een tackle van achteren. Legati passt de bal zonder na te denken. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaurreche bokst de bal weg.

60e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een lange en hoge pass. Đalović met een sublieme pass. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Răducanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgeataoğlu met een snelle inworp. Rychtařík geeft een hoge lob. Alibayiv maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tascău speelt de bal door. Pastor probeert de bal aan de voet te houden. Klinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti rent richting de bal. Cilenti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Collu is nu in balbezit. Legati is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík geeft een hoge lob. Collu rent richting de bal. Collu draait met de bal, schiet en ... Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 1:5

77e minuut.
Di Girolamo geeft een hoge lob. Chiriac is nu in balbezit. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 2:5

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đalović met de inworp. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - ultras TM 2:6

88e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Collu de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 58%, ultras TM 42%.
f.c interalex - ultras TM 2:6