Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM f.c interalex
tactica 2 Tactiek iures
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu rent richting de bal. Collu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Collu is nu in balbezit. Collu draait met de bal, schiet en ... Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović passt de bal zonder na te denken. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović passt de bal in één keer door. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu springt en kopt de bal. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Piechowicz rent richting de bal. Romero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechowicz. Piechowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Legati onderschept slim de pass. Legati passt de bal in één keer door. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche bokst de bal weg.

38e minuut.
Legati probeert naar een medespeler te passen. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - f.c interalex 1:0

42e minuut.
Di Girolamo passt de bal in één keer door. Tascău met een sublieme pass. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft de bal voor. Collu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac geeft een hoge lob. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 15%, f.c interalex 85%.
ultras TM - f.c interalex 1:0

48e minuut.
Klinko rent richting de bal. Rychtařík rent richting de bal. Klinko geeft een lange en hoge pass. Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Chiriac schiet op doel. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft de bal voor. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Collu is nu in balbezit. Collu geeft een hoge lob. Rychtařík rent richting de bal. Legati onderschept slim de pass. Legati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - f.c interalex 2:0

59e minuut.
Piechowicz kopt de bal weg. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz passt de bal zonder na te denken. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Đalović met een snelle inworp. Klungelig pakt Piechowicz de bal. Salisbury geeft de bal voor. Collu rent richting de bal. Collu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jaurreche met een harde bal richting middenveld. Pastor probeert de bal met de borst te controleren. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz schiet op doel. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - f.c interalex 3:0

81e minuut.
Inworp. Đalović met een snelle inworp. Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechowicz geeft de bal voor. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Đalović probeert naar een medespeler te passen. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Gruszecki de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 24%, f.c interalex 76%.
ultras TM - f.c interalex 3:0